ENS ESPECIALITZEM EN EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA DE BOCA

Som una empresa espcialitzada en el subministrament d’aigua de consum i cafè per empreses i particulars. La nostra experiència i el nostre coneixement del sector ens ha fet evolucionar per oferir als nostres clients solucions eficaces i de qualitat.

Tant si vols aigua tractada com aigua embotellada, a Blue Planet t’oferim la millor opció que s’adapti a les teves necessitats.

Treballem dia a dia oferint als nostres clients un servei de qualitat i confiança.

Control sistemático

Primera distribuidora amb l’òptim de qualitat europeu

A Blue Planet vetllem per la promoció dels estàndards de qualitat més alts dins de la nostra empresa per oferir als nostres clients les màximes garanties de qualitat. Formem part de l’Associació de Distribuïdors i Embotelladors d’Aigua a Cooler (ADEAC) que, entre altres funcions, té les d’establir els criteris mínims de qualitat en el sector i vetllar pels interessos dels consumidors i usuaris.

També formem part de l’associació Watercooler Europe (WE) que té com a missió vetllar perquè el consumidor disposi de productes d’aigua embotellada amb els més alts estàndards de qualitat tant en relació al producte com al servei.

Tant la planta embotelladora com els nostres magatzems de distribució passen anualment una auditoria, a través del prestigiós laboratori Dr. Oliver-Rodes, per assegurar que tots els membres de la WE compleixen tots els requisits establerts per la producció i venta d’aigua embotellada en coolers.

A la darrera auditoria realitzada el novembre del 2016 vam obtenir una puntuació del 92,15%, la qual ens qualifica amb el nivell d’ÒPTIM.

adeac la asociacion

Watercoolers-Europe (1)

blue planet marca

Higienes Periòdiques

Preocupats per oferir sempre un producte amb les màximes condicions de garantia i qualitat, a Blue Planet realitzem un rigorós manteniment de les nostres fonts d’aigua.

Això consisteix en una revisió completa de la font i en la substitució de totes les peces que estan en contacte directe amb l’aigua per altres que prèviament hagin estat higienitzades i esterilitzades en els nostres laboratoris.

Truca'ns Gratuïtament
Dll - Dv 8:00-14:00 i 15:00-17:00
O contacta'ns via email: blueplanet@blueplanet.cat