agua embotellada

Empresa de distribució de fonts d’aigua per a casa

BluePlanet disposa de diferents tipus de fonts d’aigua per a domicilis concordes a les diferents necessitats que puguin tenir els nostres usuaris. Principalment hi ha tres qüestions destacades que ens hem de preguntar a l’hora de trobar el dispensador ideal per a la teva llar:

  • La quantitat de gent que viu en el domicili.
  • Els pics de consum que puguin haver-hi a la casa.
  • En quin lloc es podria instal·lar la font.

Una vegada estudiats aquests tres punts importants, els nostres experts ajusten les diferents opcions de les quals podeu disposar i t’assessoren per a determinar quina font s’ajusta més al teu perfil donant-te la solució perquè encaixi perfectament en el teu domicili.

Aigua mineral embotellada al teu abast!

Blue Planet posa al teu abast la millor aigua mineral embotellada perquè puguis beneficiar-te en la teva llar amb les nostres fonts d’aigua amb assortidor d’aigua freda i del temps. Els nostres dispensadors estan especialment dissenyats per a poder adaptar-se i integrar-se a qualsevol espai; de la mateixa manera que comptem amb dos tipus de materials entre els quals pots triar, ja siguin d’acer inoxidable o de policarbonat blanc.

Per a poder oferir un servei complet d’aigua a domicili, a part de comptar amb els dispensadors, també subministrem ampolles i garrafes de diferents capacitats, 18,9 i 13 litres per a garantir que puguis tenir en la teva llar una bona quantitat d’aigua embotellada en la teva llar.

Contractar

Els nostres diferents serveis per a llars i empreses

MODELS DE FONTS D’AIGUA DE BLUEPLANET

fuentes de agua para empresas y particulares

Truca'ns Gratuïtament
Dll - Dj 8:30-14:00 i 15:00-18:00 | Dv 8:00-15:00
O contacta'ns via email: blueplanet@blueplanet.cat

Llámenos