cafetera blueplanet

MÀQUINES I CÀPSULES DE CAFÈ

A Blue Planet disposem pels nostres clients de cafeteres Lavazza i càpsules en format petit de la marca de cafès italiana, una de les més prestigioses del mercat.

El nostre objectiu és servir un producte de qualitat amb tots els avantatges que ofereix el nostre servei de subministrament.

Lavazza és una empresa amb més de 100 anys d’experiència que, gràcies a la cerca contínua d’innovació, assegura l’excel·lent qualitat dels seus processos i dels seus productes. Amb aquest esforç constant ha arribat a convertir-se en el número u del cafè, i és per això que treaballem amb ella, per oferir els millors productes als qui confien en els nostres serveis.

D’aquesta manera, donem la oportunitat als nostres clients de tenir un servei integral en matèria de subministrament d’aigua i de cafè, tant per a particulars com per a professionals.

 

Contractar

Algunes preguntes sobre el servei de cafè

▷ Amb quin cafè treballem?

Treballem amb les marques de Dolce Gust i Lavazza.

▷ Com funciona el servei del cafè?

Si actualment no comptes amb una cafetera, et portem una si la sol·licites. Quant al cafè, el lliurem del tipus i quantitat que ens indiquis, juntament amb el repartiment de les ampolles de l’aigua (després de rebre un e-mail informatiu/Recordatori).

Altres serveis per a llar i oficines

DESCOBREIX AQUESTS I ALTRES SABORS

Café lavazza

Truca'ns Gratuïtament
Dll - Dv 8:00-14:00 i 15:00-17:00
O contacta'ns via email: blueplanet@blueplanet.cat