máquina de vending y café

Quines Cafeteres i Màquines de vending oferim?

Màquines de Vending innovador

A Blue Planet oferim un servei integral de màquines d’autoservei per a empreses i espais públics. Amb un disseny curosament pensat per integrar-se al màxim a les zones habilitades i, dotat amb la darrera tecnologia, les màquines d’autoservei de Blue Planet disposen de tota mena de begudes fredes i calentes i d’una àmplia varietat d’ snaks.

Totes les nostres màquines de vending ofereixen un innovador sistema de pagament, a part del sistema habitual de monedes, que permet, a través d’una clau personal, pagar electrònicament i recarregar el saldo per tenir sempre disponibilitat.

Aquest sistema electrònic ofereix també la possibilitat d’obtenir una estadística detallada i precisa de cada un dels punts de venta per ajustarse a les necessitats de cada espai (oferta de productes, necessitats específiques, etc.)

També cal destacar el sistema exclusiu de càpsules, amb la garantía de Lavazza per proporcionar, en qualsevol lloc i moment, el millor espresso cremós i aromàtic. Aquest sistema fa que un flux d’aigua penetri a la càpsula i provoqui una perforació per un filtre punxagut on, juntament amb la correcta modulació de la pressió de la càpsula, es produeixi una pre-infusió que té com a resultat el millor sabor i aroma.

Amb l’objectiu d’oferir sempre la mateixa qualitat, el servei de vending de Blue Planet compta amb un pla de manteniment preventiu i de control continu de producte.

Contractar

Màquines de Cafè en petit format

Per aquelles empreses o espais on les necessitats de consum són més reduïdes, a Blue Planet som també distribuidors en petit format de la marca Lavazza, una de les firmes més prestigioses de cafè del mercat. La marca italiana compta amb més de 100 anys d’experiència en la elaboració de cafès i gràcies a la seva recerca contínua d’innovació, assegura l’excel·lent qualitat dels seus processos i productes.

A Blue Planet posem a l’abast dels nostres clients cafeteres Lavazza i monodosis de cafè per a sales de reunions, gerència, oficines petites, etc.

Contractar

Altres serveis per a empreses i particulars

Truca'ns Gratuïtament
Dll - Dv 8:00-14:00 i 15:00-17:00
O contacta'ns via email: blueplanet@blueplanet.cat