agua embotellada

Els millors dispensadors d’aigua per a empreses

Els dispensadors de BluePlanet per a empreses es diferencien segons tres factors bàsics que ens ajuden a definir la font que serà més adequada per a les necessitats dels nostres clients:

  • La quantitat d’usuaris que utilitzen diàriament el dispensador.
  • Els pics de consum que es pugui tenir.
  • La localització que tindrà la font en l’oficina o empresa.

Tenint aquests factors, els nostres professionals t’assessoraran per a poder determinar quina font s’adapta millor al perfil de la teva empresa per a, d’aquesta manera, poder proporcionar-te la solució més adequada per a les teves necessitats.

Blue Planet t’ofereix l’aigua mineral natural provinent de la “Font del Subirà“, un dels santuaris aqüífers més purs, perquè tinguis sempre a la teva disposició una font d’aigua de la millor qualitat.

Diferents solucions de subministrament

Per a adaptar-nos a l’espai del qual disposes per a la instal·lació del dispensador d’aigua, en Blue Planet comptem amb diferents tipus de fonts dempeus i de sobretaula amb l’objectiu de poder satisfer totes les necessitats que requerirà la vostra agència. Entre el nostre extens catàleg, pots triar entre diferents materials i dissenys per al dispensador d’aigua que triïs, ja siguin d’acer inoxidable o de policarbonat blanc.

Disposem de quatre formats diferents d’ampolles o garrafes per als nostres clients: 18,9 l., 13 l., 1,5 l. i 0,5 l.

Contractar

Coneix els nostres diferents serveis per a empreses i particulars a continuació:

Nostres models de fonts d’aigua

fuentes de agua para empresas y particulares

Truca'ns Gratuïtament
Dll - Dv 8:00-14:00 i 15:00-17:00
O contacta'ns via email: blueplanet@blueplanet.cat